Slotdag om niet snel te vergeten

Hoofdklasse A
Hemelvaartsdag 2015. Na de laatste klap met de hamer zijn de stofwolken iets opgetrokken. Eén ding is zeker: voor amusement moet je dit seizoen in de hoofdklasse A zijn. Huizen en Bennekom hebben inmiddels hun voor straf afgepakte puntjes terug en op de gemeentelijke sportparken in Gouda, Putten, Nijkerk, Breukelen en Opheusden kijkt men versuft om zich heen.

Voor FC Breukelen rest op zaterdag 16 mei een rare slotdag tegen s.v. Huizen, met een misschien wel een dubbele inzet. Ten eerste KAN via een goed resultaat p/d-nacompetitie worden vermeden en ten tweede KAN de titel in de derde periode worden behaald. KÁN, want beide scenario’s worden pas duidelijk na ingewikkeld rekenwerk en talloze ‘als … dan’-constructies, en dat snapt toch niemand. Laat de bal maar gewoon het werk doen, we zien om 16.15 uur wel waar ieders schip gestrand is.

De wedstrijd s.v. Huizen - FC Breukelen op Sportpark De Wolfskamer begint om 14.30 uur en wordt geleid door de heer P. de Jong uit Almere die eerder dit seizoen vijf hoofdklasse A-duels floot. 16 mei 2015: het wordt een gedenkwaardige slotdag.