F1 - Graag NOOIT meer zin!

f1
desto
De voorlaatste thuiswedstrijd tegen Desto F3 stond vanmorgen op het programma, zonder Jonathan en helaas was Samuel ziek. Qua weer vielen de zonnestralen naar beneden. De combinatie met de Koningsspelen nog in de benen maakte dat de zin er niet bij iedereen goed in zat. Omdat sommigen dus nog last van wat spieren hadden, werd er in de peptalk gefocust op de overspeel, doelpunt en lachspieren.

Kort na de aftrap was het onze keeper Rogier die onze jongens tot 2x toe met een goede redding op de 0 wist te houden. Daarna creëerden onze FC tal van kansen. Onze verdedigers participeerden ook goed in de aanval. Finn kwam voetballend steeds mooi op en Quinten was flink op sjouw. Het was helaas steeds de lat, paal of de keeper. Ook deze keer kwam de panna weer aan bod, deze keer in volle glorie uitgevoerd door Deylano. Door goed overspel van Levi wist hij Deylano in scoring positie te brengen en de 1-0 stond op het bord. Dit smaakte naar meer maar door een ongelukkige bal in de kluts uit een corner werd het al vlot 1-1.

Even leken onze jongens uit het veld geslagen, met de nadruk op even. Het was Jip die de bal vanaf de verdedigingslinie heroverde en met een mooie pass Deylano wegstuurde die de ruststand bracht op 2-1. Na de rust veranderde de wedstrijd van een goede langzaam in een weergaloze pot. Er werd keihard gewerkt en de jongens gunden het elkaar. Er werd heel goed overgespeeld! Onze jongens speelden de beste wedstrijd tot nu toe. Er wordt zelfs overwogen om toegang te gaan heffen voor zulk spektakel.

Vanuit de verdediging was het deze keer Dano die de vrijstaande Levi wist te bereiken. Levi zette hem goed door op Deylano en die maakte zijn 3e treffer in de wedstrijd, 3-1. De oranje leeuwen van Desto bleven goed tegenstand bieden. Het was Presley die na een aantal mooie afstand pegels het net wist te raken, 4-1. Desto hield aan en met een fraai (onhoudbaar) afstand schot werd het 4-2. Direct na de aftrap kon Presley één van zijn sprints op rechts verzilveren waarmee hij de eindstand op 5-2 bracht.

Na het douchen werden wijze woorden gesproken: “Elke week zijn we weer twee trainingen verder en worden we dus steeds een beetje beter.” Wat de coaches betreft: “Graag NOOIT meer zin, want dan gaat het als de brandweer!”

Fijn weekend, mannen!