Eerste seizoensnederlaag C1 een feit

brederodes
c1
Brederodes C1 heeft FC Breukelen C1 de eerste seizoensnederlaag toegebracht. De ploeg uit Vianen was in eigen huis met 1-0 de sterkste. Het enige doelpunt viel vijf minuten na rust na een afgeslagen vrije trap. FC Breukelen had vandaag nauwelijks een bevredigend antwoord op het fanatieke en fysieke spel van de tegenstander, maar was wel dicht bij een treffer. Jayson Visser raakte in de eerste helft met een vliegend schot nog de onderkant van de lat en Bram de Hollander kwam na de thee een teenlengte tekort bij de paal na een inzet van Dion Schreurs. De C1 is door de nederlaag weer koploper-af, want die plek is overgenomen door VVZA C1 dat vandaag met 5-0 won van IJFC C1. Volgende week spelen we thuis tegen ’t Goy C2.