D3 nog steeds ongeslagen bovenaan

victoria
d3
Na zes relatief makkelijk gewonnen wedstrijden werd het eindelijk spannend. Van begin tot eind. Met een gelijk spel als resultaat. Niet gewonnen, maar nog steeds ongeslagen bovenaan. De voorbereiding in de Victoriaanse kantine was voor de ouders net zo intensief als voor de mannen op het veld.

De app van Voetbal.nl bleek nota bene nog niet door iedereen geïnstalleerd te zijn. Nadat dat rechtgezet was kon de wedstrijd dan toch beginnen. En van meet af aan was duidelijk dat Victoria ambities had tegen de koploper. Met veel snelheid en prima samenspel maakten ze het onze verdediging behoorlijk lastig. Gelukkig hadden ook zij geen Robben of Van Persie en ontbrak het hen aan scorend vermogen. Slordige passing van onze kant en het gebrek aan middenveld zorgde ervoor dat het scoreverloop een evenwichtig beeld liet zien: 0-1, 1-1, 1-2, 2-2, 2-3, 3-3. Met doelpunten van Mart, Eljareau en Ciske van onze kant.

En omdat hun laatste aanval op de paal belandt, staat FC Breukelen D3 nog steeds keurig ongeslagen bovenaan. Met de meeste gespeelde wedstrijden, de meeste punten en de meeste doelpunten voor. Dat kun je overigens heel makkelijk zien in de app van Voetbal.nl.

VictoriaD9-FCBreukelenD3
De mieters handige app van Voetbal.nl. Gratis in Google Play en App Store.