Voor de sterke zenuwen ...

Voordat er - op 11 april - weer een complete speelronde wordt afgewerkt in de hoofdklasse A, kunnen drie inhaalduels uit de tweede periode de stand flink overhoop gooien. Overmorgen, dinsdagavond 31 maart, wordt in Putten de wedstrijd SDC Putten - Montfoort (20.00 uur) gespeeld. Vier dagen daarna, op paaszaterdag 4 april, speelt FC Breukelen thuis de streekderby tegen v.v. Montfoort en gaat koploper SteDoco op bezoek bij DFS in Opheusden (aanvang beide duels 14.30 uur). Wie heeft de sterkste zenuwen?

sdcputten
montfoort
SDC Putten
klimt bij winst naar een met DOVO gedeelde plek vijf. Bij een ruime overwinning kan het doelsaldo zelfs beter zijn dan dat van DOVO. Saillant detail: DOVO won zaterdag jl. afgetekend met 0-4 in Putten … Voor v.v. Montfoort is verliezen geen enkele optie. Zelfs gelijkspelen is in deze eindfase van de competitie te riskant met handhaving/nacompetitie als doel. Er liggen voor Montfoort vanaf nu nog 21 punten in het verschiet: de ploeg wil ze ongetwijfeld allemaal binnenhalen.

dfs
stedoco
Vanuit Heemskerk zullen veel aanmoedigingsmailtjes naar Opheusden worden verstuurd. SteDoCo ziet bij winst op DFS namelijk zijn voorsprong op ODIN'59 vergroot naar vijf punten en het is de vraag of de Noord-Hollanders - zwalkend sinds de schorsing van Cerilio Cijntje - die klap te boven komen. Wint echter DFS van de ploeg-in-vorm uit Hoornaar, dan wordt het nog gezellig bovenin, zeker met het bloeddorstige koppel VVA'71 en Achilles Veen op de loer. DFS zal bij een zege enkele plaatsen klimmen.

**

1e

**

montfoort
FC Breukelen moet het thuistreffen met rodelantaarndrager Montfoort vastberaden aangrijpen met slechts één doel: winst. Alleen dan passeert de ploeg van coach Cor ten Bosch namelijk nummer 9 Jodan Boys en nummer 8 s.v. Huizen (en wie weet ook nog SDC Putten en/of NSC). Het is voor FC Breukelen de Moeder Aller Inhaalduels en er kan een geweldige boost uitgaan van het op de Broekdijk Oost houden van de drie punten. Voor v.v. Montfoort is winst eveneens belangrijker dan water, zeker na een onbevredigend resultaat overmorgen in Putten. The Orange Machine zal zich tot de laatste snik verweren en op jacht blijven gaan naar drie belangrijke punten. Het zal daarmee echter niet van de laatste plaats af komen.

Resultaten heenduels 4 oktober 2014: v.v. Montfoort - SDC Putten 1-2 27 september 2014: SteDoCo - DFS 3-0 27 september 2014: v.v. Montfoort - FC Breukelen 3-5