D2 blijft bovenin meedoen na overwinning op Laren D2

laren99
d2
Aangezien uw vaste verslaggever van FC Breukelen D2 de afgelopen weken in gebreke is gebleven probeert diezelfde verslaggever u bij deze bij te praten over de stand van zaken omtrent FC Breukelen D2. Inmiddels is de voorjaarscompetitie zes speelronden aan de gang en is FC Breukelen trots medekoploper.

De eerste wedstrijd werd in deze competitie van hetzelfde Wasmeer met 0-1 gewonnen. Vervolgens volgde een benauwde thuisoverwinning tegen Laren D2 (3-2), een wedstrijd waarin Thomas van Brussel uitblinker was. Daarna volgde een gelijkspel tegen Loosdrecht D1 (3-3, ook thuis) alvorens in Vinkeveen met liefst 0-6 werd gewonnen van Hertha D2. Vorige week leed de ploeg zijn eerste nederlaag van deze voorjaarsreeks. In en tegen Loosdrecht werd, ondanks fantastisch keeperswerk van Sieb Verheijen, nipt verloren (1-0).

Vandaag stond de ‘return’ tegen Laren D2 op het programma. Zoals gezegd, in Breukelen boekte de thuisploeg een benauwde, maar wel terechte 3-2 overwinning. Ook vandaag is een overwinning eigenlijk geen enkel moment in het geding geweest. Mede dankzij goals van Tony Lammerts (2x) en Thomas van der Seijs kwam een 1-3 ruststand op het bord, wat tevens eindstand werd.

Op dit moment staat FC Breukelen D2 samen met Wasmeer D2 aan kop, waarbij opgemerkt dient te worden dat Wasmeer op dit moment over een beter doelsaldo beschikt. Er zijn nog vier speelronden te gaan, waaronder drie thuiswedstrijden. Eigenlijk een ideale situatie voor FC Breukelen D2 waarin het hopelijk in staat is een kroon te zetten op een tot nu toe fantastisch seizoen. Voor het zover is zijn er nog vier wedstrijden te spelen, te beginnen met de uitwedstrijd tegen Olympia’25 D1 op zaterdag 11 april.