D1 neemt revanche

d1
nederhorst
We begonnen zwak/zenuwachtig aan de wedstrijd. In de elfde minuut na een goede actie van Niek maakte Jim de 1-0. Daarna kwamen we even onder druk, maar Bram zorgde voor een mooie redding. Toen werden wij weer beter in het spel en zorgde Niek voor 2-0 door een mooi stiftje over de liggende keeper. Dé goal van de wedstrijd kwam van onze linksback Klaas. Hij schoot van ongeveer 25 meter zo de bal over de keeper: 3-0.

In de tweede helft begonnen we weer met leuk voetbal in het slechte weer. Niek ging met een mooie actie door op rechts. Hij had de bal af kunnen geven maar ging voor eigen succes en miste. Na een goede actie van Dani (die op links een paar man passeerde en over de verdediging lobde, maakte Yassin 4-0. Er kwam nog een bal van Dani op de lat en de tegenstander maakte nog 4-1 maar de punten waren binnen. Goed gespeeld D1, jullie hebben allemaal gevochten.

Foto’s: Joyce van Bon.