Aäron Balk verlengt verblijf

2015-03-27_AaronBalk
Tot groot genoegen van de Technische Commissie heeft doelman Aäron Balk (27) zijn verbintenis met FC Breukelen verlengd. Balk - vorig jaar kwam hij van Sportlust'46 in Woerden - stond op lijstjes van enkele andere clubs, maar kiest voor een langer verblijf in Breukelen.

Hij wil zich maatschappelijk verder ontwikkelen en heeft ook aangegeven zich voor de jeugdkeepers van onze club te willen inzetten. Over die invulling wordt nog met TJC Jeffrey Pfoster gesproken. Als TC zijn wij blij voor komend seizoen twee goede selectiekeepers te hebben die kunnen rekenen op het vertrouwen van trainer en selectie. Wij wensen Aäron een plezierige en goede toekomst bij FC Breukelen.

Van ‘defensiespecialist’ Edwin Soenarto en aanvaller Deen van Embricqs verwachten wij binnenkort ook hun besluit te horen over hun voetbaltoekomst. Verder volgen nog gesprekken met enkele spelers die interesse hebben getoond om bij FC Breukelen te spelen. Wij houden u op deze plaats daarvan op de hoogte.

Ten slotte hopen wij komende zaterdag op de steun van veel supporters in Bennekom tegen de plaatselijke v.v. Spelers, technische staf en spelers van FC Breukelen 1 waarderen deze steun enorm en willen alle bezoekers daarvoor bedanken.