Maart roert de F1 zijn staart

pvcv
f1
Met een compleet team stonden de mannen van de F1 klaar om net als twee weken geleden PVCV F6 te gaan verslaan. Dat er vorige wedstrijd enkele goede spelers van de tegenstander niet bij waren, was vandaag direct te merken. De 1-0 stond nl al snel op het bord, ondanks enkele prima reddingen van Samuel. In de tegenstoot was het FCB, (sommige zullen bij deze afkorting al gauw aan een Spaanse club denken waar een zekere heer Messi zijn doelpunten maakt en de heer Suarez flink van zich afbijt. Echter FCB staat hier voor FC Breukelen, de dappere strijders die hand in hand de maartse buien trotseren.)

Waar was ik? O ja, bij de tegenstoot … Een cornerbal die Jonathan keihard op zijn wreef nam, helaas ging die over. De eerste helft liet een totaal ander PVCV zien dan eerder deze competitie wat ervoor zorgde dat we pas diep in de eerste helft iets terug konden doen. Deylano speelde zich knap vrij en zag Levi vrij staan die met dit soort gelegenheden doorgaans wel raad weet: 3-1. FC Breukelen ging vol voor de aansluitingstreffer, echter die hoop werd snel ontnomen waardoor de rust in werd gegaan met een 4-1 achterstand.

Met meer felheid op de bal werd er de tweede helft uit een ander vaatje getapt. Gelukkig kon Finn weer meedoen nadat hij in de eerste helft een knietje in zijn bovenbeen had gekregen. De verdediging werd door Jip, Dano en Samuel dichtgespijkerd. Presley had zijn helm opgezet en de brommer gestart en ging in volle vaart het veld over. Voor de verrassing ging Rogier de voorwaartsen helpen wat in de dying seconds van de wedstrijd met een afstand schot nog bijna een doelpunt opleverde. Bij een stand van 5-1 was het de scheidsrechter die op zijn klokje zag dat de tijd erop zat en blies af.

Met een in de tweede helft beter spelend FCB ziet de toekomst er, ondanks de vele regen, toch zonnig uit. In de kleedkamer werd nog even met volle borst voor de inmiddels negenjarige Jonathan gezongen wat ervoor zorgde dat er negen vrolijke gezichten het weekend in gingen. FC Breukelen gaat maandag weer vol aan de bak bij de trainers Maikel en Dave om volgende week weer te schitteren in een kolkend Broekdijk oost, waar het soms hevig kan spoken. Succes mannen!