Wederom weekend zonder voetbal voor FC Breukelen 2

2
2015 is voor het tweede elftal nog niet echt op gang gekomen. Na een periode van drie keer trainen in de week, een geslaagd trainingskamp en twee oefenwedstrijden leek men klaar voor de hervatting van de competitie. De weersomstandigheden en de slechte gesteldheid van de eigen accommodatie gooien echter roet in het eten en tot op heden is er nog geen competitiewedstrijd gespeeld in 2015.

Omdat Montfoor

foto 2
t 2, de geplande competitie tegenstander van vandaag, zich heeft teruggetrokken, stond er een oefenwedstrijd ingepland als voorwedstrijd van het eerste elftal. Helaas zijn onze kunstgrasvelden nog steeds onbespeelbaar, terwijl er overal gevoetbald wordt op deze ondergrond.

Om toch nog enigszins actief te zijn, week men afgelopen donderdag uit naar Sportcentrum Utrecht op de Zonnebaan. Op het indoor kunstgras hebben de mannen zich twee uur kunnen uitleven en het toernooitje werd uiteindelijk gewonnen door het team van Zaid.

Hopelijk kunnen we deze week weer trainen, want zaterdag a.s. staat de lastige uitwedstrijd tegen koploper Spakenburg, hernieuwd op het programma.