Tweede elftal viert overwinning bij sponsor De Danne

2e
Het vernieuwde tweede elftal onder leiding van Marco van der Meer en Ronald Scheenhart is de laatste weken prima in vorm. Moest men aan het begin van de competitie nog wennen aan het tempo, de fysieke weerstand en de handelingssnelheid, inmiddels heeft men de weg naar boven gevonden en beslag gelegd op de zesde plek in de reservehoofdklasse, het hoogste niveau voor tweede elftallen in Nederland.

Afgelopen zaterdag werd s.v. Huizen 2 op een 3-1 nederlaag getrakteerd door doelpunten van Oussama Ouhadou (tegen zijn oude club) en Mark Simons (2x). Na de indrukwekkende zege uit tegen GVVV (1-2) was dit één van de mindere wedstrijden, maar toch werd er een terechte overwinning geboekt.

De doelstelling om zich rechtstreeks te handhaven lijkt reëel, ondanks de zware concurrentie van ploegen als IJsselmeervogels en DOVO. Voor de winterstop speelt men nog twee belangrijke wedstrijden: komende zaterdag uit tegen Volendam 2 (aanvang 12.00 uur) en de laatste wedstrijd van deze seizoenshelft wordt thuis gespeeld tegen Argon 2.

Dit seizoen worden de talenten ondersteund door een grote poule van kleine sponsors die het mogelijk maken om gedurende het seizoen een aantal activiteiten met het team te ontplooien. Afgelopen zaterdag was het complete team te gast bij Mike Lodder van De Danne en werd er genoten van een diner en een paar drankjes. De ruim twintig spelers en stafleden hebben een zeer geslaagde avond gehad en willen Mike vanaf deze plaats hartelijk bedanken voor de gezellige en goed verzorgde avond.

Volgende week zaterdag 13 december zijn onze sponsors en vaste supporters in de rust van de wedstrijd FC Breukelen 2 - Argon 2 van harte welkom voor een glaasje Glühwein en een hapje in de bestuurskamer. Aanvang wedstrijd is 12.00 uur.

FCB2 bij Danne1
FCB2 bij Danne2