Succesvolle plaatjesruilmiddag in kantine

Zaterdag 29 november was het dan eindelijk zover. De voetbalplaatjesboeken van FC Breukelen konden compleet gemaakt worden door te ruilen tijdens de ruilmiddag. De eerste verzamelaars stonden al te trappelen van ongeduld voor het startsein werd gegeven om 12.30 uur.

Lijsten met nummers of het voetbalplaatjesalbum zelf werden paraat gehouden om de laatste plaatjes te bemachtigen. De plaatjes werden op volgorde gelegd, nummers werden geroepen of onderling “dubbelen” uitgewisseld. Peter Bogers van Jumbo Breukelen had voetbalplaatjes in verpakking meegebracht (wel vier dozen) en deze werden met veel plezier opengemaakt  door de verzamelaars: op zoek naar de laatste plaatjes om het FC Breukelen-boek vol te krijgen.

Menigeen zal zich afgevraagd hebben wat er in de kantine aan de hand was, zeker als je niet wist dat er een ruilmiddag was. Wat een heerlijke, gezellige, chaos van ouders en kinderen in de kantine. De vloer lag vol met opengescheurde verpakkingen en later ook plaatjes. Om 15.00 uur moest de ruilmiddag worden beëindigd, want de pauze van de wedstrijd van het eerste stond voor de deur.  Binnen vijftien minuten was alles opgeruimd en hopelijk is het iedereen gelukt om het boek vol te krijgen. Zo niet, dan is er een laatste kans op woensdag 10 december van 16.00 tot 17.00 uur.

Poster van jouw plaatje?

Het is mogelijk om een poster te laten maken van jouw voetbalplaatje, de kosten zijn hiervan nog niet bekend. Bij interesse graag je naam en e-mailadres vóór 10 december a.s. mailen naar evenementencommissie@fcbreukelen.nl. Zodra de kosten bekend zijn, krijg je hierover bericht.

Groeten, de Evenementencommissie

ecfcb1

ecfcb1

ecfcb2

ecfcb2

ecfcb3

ecfcb3

ecfcb4

ecfcb4

ecfcb5

ecfcb5

ecfcb6

ecfcb6