Twee weken met 8-0 winnen brengt MD1 aan kop

ouderkerk
MD1
Dit seizoen gestart met een nieuw team en langzaam zie je dat de meisjes steeds beter op elkaar ingespeeld raken. Een mengeling van routine, nieuwe speelsters  en meisjes, die nog in E-team mogen meespelen, begint zijn vruchten af te werpen. Vorige week een score van 8-0 (met zes doelpunten van Donja!) tegen DESTO bracht dit team al aan de top. De wedstrijd van afgelopen zaterdag was vooraf al belangrijk te noemen.

De nummers 2 en 3 hadden eerder op de dag al gelijkgespeeld en dit resultaat gaf onze meisjes vleugels. Het arme Ouderkerk werd direct onder druk gezet en na enkele minuten raakte een verdedigster de bal verkeerd en FC Breukelen stond voor. Hierna ging het snel en de ruststand was 0-6 (Jenna, Nikki  en een hattrick van Donja). Keepster Helen kon van het zonnetje genieten, alhoewel de wind voor koude voeten zorgde.

In de tweede helft even gas terug genomen, maar toch nog twee doelpunten. Vorige week was Emily al dichtbij een doelpunt (net over), vandaag besloot ze met een droge schuiver de keepster te passeren. Ook Tabitha nam uit een hoekschop de bal direct op de schoen en de eindstand van 0-8 was bereikt. Mooi is om te zien hoe alle speelsters plezier in het spel hebben en men elkaar de bal gunt. De ’ervaren’ speelsters sturen de andere voetbalsters en zo worden alle meisjes steeds beter in het team. Komende zaterdag de laatste wedstrijd voor de winterstop en bij winst kunnen we niet meer ingehaald worden, oftewel: WE SPELEN DE KAMPIOENSWEDSTRIJD!!!