Cillessen krijgt concurrentie van reservedoelman F1

f1
kampong
Op de dag dat de Sint ons land kwam verblijden, was het ochtendprogramma voor de jongens van de F1 op de Broekdijk Oost. Ondanks hevige buien die nacht lag het kunstgrasveld er weer als een biljartlaken bij. Kampong F2 was deze maal de tegenstander en met een compleet team van tien man (dus drie wissels) werd de aftrap gedaan. Scheidsrechter Bram gaf het sein voor de aftrap en hup daar gingen de mannen.

Het spel golfde op en neer, echter enkele mooie afstandsschoten van Kampong en een klein misverstand tussen verdediging en keeper zorgden ervoor dat na zo’n tien minuten spelen het 0-3 stond. Op momenten dat het even niet zo goed lukt, dan komt altijd tactisch inzicht bij sommige voetballers boven; het in slaap sussen van je tegenstander. Al snel na deze tactische zet leek dit resultaat op te leveren. De verwarring in de Kampongse verdediging was compleet en de altijd zo betrouwbare laatste man besloot de bal achter de de allerlaatste vrouw (de keepster) te schieten. Helaas voor ons belandde deze bal op de kruising en kwam de terugketsende bal in de handen van de doelverdedigster, geen doelpunt dus.

In de tweede helft kwam Samuel bij FC Breukelen op doel te staan die met enkele prachtige reddingen enige tijd zijn doel wist schoon te houden. En met vijf veldspelers werd de tweede helft aangevangen. (Bjorn verkoos een plekje onder de paraplu boven die in het veld), maar na enige minuten wist hij zijn positie rechts in de verdediging te heroveren. Hoewel de tegenstander het betere van het spel had, waren er gedurende de wedstrijd toch mooie combinaties waar te nemen. De eer voor FC Breukelen werd vandaag gered door aanvoerder Presly die het enige doelpunt voor zijn rekening nam. Met een 1-7 uitslag en een goed keepende Samuel werd afscheid genomen van het bekertoernooi. Volgende week gaan we weer verder met de competitie.