Harde werken van E2 wordt beloond

elinkwijk
e2
Vandaag stond de bekerwedstrijd op het programma tussen onze jongens en Elinkwijk E2.  Bij Elinkwijk kwamen we een oude bekende tegen. Want Raoul speelde vorig jaar nog met een aantal van ons samen in FC Breukelen F1. Een beetje zenuwachtig kwamen we uit de startblokken en Elinkwijk was in het begin net even iets feller.

Dat zorgde voor wat kansen, maar de doelpaal voorkwam een vroege achterstand. Langzaam werd de E2 feller en werd er gevochten voor elke meter. Het werd een aantrekkelijke eerste hleft met kansen voor beide ploegen, alleen bleef de eerste helft doelpuntloos.

De tweede helft startte en onze jongens kwamen feller uit de startblokken. Helaas kon dit niet voorkomen dat, na een mooi uitgespeelde aanval, de 1-0 voor Elinkwijk werd binnengeschoten. FC Breukelen ging niet bij de pakken neerzitten en ging door en kreeg een hoekschop. Een beetje geluk mag in een wedstrijd zeker niet ontbreken. De bal werd mooi voorgegeven en belandde via een speler van Elinkwijk achter zijn eigen keeper en het was 1-1.

FC Breukelen bleef doorgaan en ging voor elke bal. Dit zorgde ervoor dat niet veel later de 1-2 van afstand werd binnengeschoten. Het einde van de wedstrijd naderde en Elinkwijk zette aan. Echter de jongens wisten deze aanvallen af te slaan en hieruit ontstond een mooi opgezette aanval van goed overspel die belandde achter de keeper van Elinkwijk: 1-3. Na de goal zat de tijd erop en werd er gelijk afgefloten. Een goede, knappe, maar ook mooie teamprestatie van onze E2.