Oliebollenactie is traditioneel bakfeest

Op donderdag 20 en vrijdag 21 november gaan we weer de jaarlijkse FC Breukelen-oliebollen bakken. Toch alweer voor zo’n beetje het dertigste jaar: het is inmiddels een geweldige traditie om trots op te zijn. Vele vrijwilligers zullen in het clubhuis 24 uur lang oliebollen bakken die - als vanouds - van superieure kwaliteit zijn.

Verkooppunten

We gaan een verkooppunt maken op de weekmarkt aan de Kerkbrink, één in de Driestroom en één bij Jumbo Breukelen in winkelcentrum Noord. Hier hebben we natuurlijk lekker veel hulp bij nodig. Helpt u mee te verkopen? Voor de ‘markt’ en ‘Jumbo’ kunt u zich opgeven bij Wim Kragten via secretariaat@fcbreukelen.nl.

2014-11-01_Oliebollen

Jeugd in actie

De verkoop via de markt, Driestroom en Jumbo is altijd enorm gezellig en trekt veel publiek. Maar het is natuurlijk lang niet genoeg om de maar liefst 12.000 oliebollen aan de man te brengen. We vragen daarom de leiders van de Mini-F-, F-, E- en D-teams vrijdag 21 november vrij te houden en met hun teams oliebollen te gaan verkopen. Ouders van de kinderen zijn daarbij ook van harte welkom.

De verkoop begint om 17.00 uur vanuit het clubhuis, graag rond 16.30 uur aanwezig. Na de verkoopronde staat er een heerlijk drankje klaar … en natuurlijk een zalige oliebol! Help mee deze jarenlange traditie weer tot een succes te maken.