D3 wél succesvol in oranje

d3
maarssen
Jammer dat Guus Hiddink andere verplichtingen had, want anders had hij alsnog een succesvol Oranje kunnen zien. In het aangepaste thuistenue bekerde onze D3 duidelijk beter dan de ploeg uit Maarssen. Een mooie kopbal van Hidde Hassing zorgt al na een minuut of zes voor 1-0. Even later laat Jack voor de tweede keer dit seizoen een kunststukje zien en krult de bal vanuit de corner direct de goal in. We noemen hem voortaan maar Jack Direct. De tegengoal van Maarssen beantwoordt El Jarreau met een mooie rush en we gaan met 3-1 de rust in.

FCB D3 - Maarssen D7
Rusten met een 3-1 voorsprong.

In de tweede helft wordt het nog even spannend als Maarssen terugkomt tot 4-3. Maar de thuisploeg herpakt zich en speelt de wedstrijd gedecideerd uit. Doelpunten in de tweede helft zijn van Jack, Ciske en Mart. Maarssen in het hemd en wij ongeslagen in de bekercompetitie. Die oranje kleur is zo gek nog niet. Dat zal onze sponsor ING overigens beamen.