FC Breukelen D1 wordt verwend

De D1 van FC Breukelen is geheel in het nieuw gestoken. De twaalf jongens en één meisje van dit talentvolle team hebben prachtige trainingspakken en voetbaltassen ontvangen van gulle sponsoren. De trainingspakken zijn verzorgd door Schiermonnikoog.com, verhuurder van accommodaties op - inderdaad - Schiermonnikoog. De tassen zijn gesponsord door Felix Claus Dick van Wageningen Architecten. Tevens wil de D1 haar dank uitspreken voor de krat met bidons die alle selectieteams hebben gekregen van AA Drink.

Na het nemen van de foto’s speelde de D1 nog een oefenwedstrijd tegen ‘s-Graveland D1 die eindigde in een mooie 7-3 overwinning. Alle spelers en trainers/leiders van de D1 willen de sponsoren graag enorm bedanken voor de prachtige spullen en we beloven dat we er een mooi seizoen van gaan maken!

teamfotoD1_1415
Staand v.l.n.r.: Tom Kalkhuis (trainer/coach), Wessel van der Mark, Sten Buls, Elias Turubassa, Klaas Pieter van Bon, Nicherwan Shawan, Rafael Ruitenberg, Ruben van Wageningen en Marcel Ruitenberg (trainer/coach). Gehurkt v.l.n.r.: Niek Rietveld, Jim de Haan, Diana Hilhorst, Dani Gijsen, Yassin Hamrouni en Bram van der Sluijs. Niet op de foto: Dick van Wageningen, leider en sponsor.