C1 in tweede helft overklast door Maarssen

maarssen
c1
Onze C1 heeft inmiddels weer twee oefenwedstrijden gespeeld. Zaterdag jl. bleek SCH'44 C1 in Harmelen met 3-2 iets sterker, maar in die partij waren onze kansen op meer goals en dus een overwinning aanzienlijk. Vanavond liet Maarssen C1 in de tweede helft niets heel van de gasten.

Stond het bij rust nog 0-0, met een iets gevaarlijker Maarssen aan de bal maar met ook een paar grote kansen voor ons, na rust zakte het niveau aan Breukelse zijde finaal door de ondergrens. Niets lukte meer en Maarssen bleek ineens op alle fronten sneller, feller, behendiger en attenter. In korte tijd sneed de in het zwart geklede thuisploeg drie keer door de witte verdediging en drukte evenzoveel keer succesvol af.

FC Breukelen kon daar in 35 minuten tijd nagenoeg niets tegenover zetten, afgezien van een inzet van Dion (cadeautje van de Maarssen-keeper) die zijn inzet echter via de bovenkant van de lat over de ballenvanger zag verdwijnen. Kort voor tijd ontsnapte Jordi Hahury eindelijk aan zijn bewakers, maar zijn inzet ging voorlangs. Het paste allemaal naadloos in deze teleurstellende voorstelling van de onzen.

Zaterdag nieuwe kansen. Dan gaat de reis naar Maarssenbroek voor de ingelaste bekerwedstrijd tegen OSM'75 C2. Een mooie gelegenheid om weer een puike partij op de mat te leggen. De wedstrijd begint om 12.00 uur.