E2 wint 'oefenpot' met dubbele cijfers

elinkwijk
e2
Vanmorgen moesten we in alle vroegte aantreden in Utrecht bij Elinkwijk om daar aan te treden tegen de E6. Om kwart voor acht vertrokken we om om half negen af te trappen. Na een goede warming-up gingen de jongens voortvarend van start en keek Elinkwijk al snel tegen een 3-0 achterstand aan. Af en toe kwam Elinkwijk eruit, maar echt gevaarlijk waren hun counters niet. Pas na 5-0 wisten ze een onze doelman te passeren en het was dan ook niet vreemd dat de ruststand 6-1 voor FC Breukelen was.

De tweede helft was een kopie van de eerste helft en ook hier vielen de nodige doelpunten en was het uiteindelijk 11-2 of 12-2. Het enige nadeel van deze ochtend kwam achteraf. Elinkwijk gaat een klasse lager spelen en de uitslagen worden geschrapt en tellen niet mee voor de competitie. Oftewel achteraf hebben we een goede ‘oefenpot’ gespeeld en deze ervaring nemen we mooi mee naar volgende week wanneer we weer voor de competitie spelen.