Eerste driepunter voor F3

victoria
f3
Nadat onze mannen in de eerste twee wedstrijden een nederlaag hadden geleden, mochten ze afgelopen zaterdag in de wei tegen Victoria F13. De winnaar van dit duel zou een paar plekken op de ranglijst kunnen stijgen, dus we hadden er zin in.

De afgelopen twee wedstrijden waren we tegenstanders tegengekomen die allebei net wat grotere spelers konden opstellen. De eerste helft konden we het dan goed bijbenen, maar in de tweede helft konden ze het niet meer volhouden. Victoria F13 bleek echter een tegenstander die qua fysiek gelijk was aan ons. En dan wordt duidelijk dat de voetballende kwaliteiten van de F3 de boventoon kunnen voeren.

Vanaf het eerste fluitsignaal namen onze toppers het initiatief en drukten ze Victoria terug op de eigen helft. Het was dan ook wachten op de openingstreffer van FC Breukelen. Nadat een aantal goede kansen waren gemist, was het Max die de trekker overhaalde en de 0-1 op het bord schoot. Ook na de eerste goal bleef het spelbeeld hetzelfde. FC Breukelen domineerde en Victoria verdedigde. Nog vóór rust wist Paco 0-2 aan te tekenen, waarna de jongens aan de verdiende limonade mochten.

Huub, die foutloos keepte in de 1e helft, wisselde met Julian Finn die na rust als keeper mocht optreden. Het veranderde niets aan het spelbeeld. FC Breukelen ging op zoek naar 0-3 en het was Stan die zijn magische linker weer in stelling bracht voor de derde treffer. Dat Victoria nog 1-3 maakte, was alleen voor de statistieken belangrijk. De eerste drie punten van het seizoen waren binnengesleept. Alle goals waren totstandgekomen door goed samenspel. Als we dat de aankomende wedstrijden nog wat beter kunnen uitvoeren, gaan we zeker nog meer punten pakken!