Opbrengst Colombia Cup afgeleverd bij Casita de Belén

2013-11-28_Casita_de_Belen
In januari werden wij verrast met het mooie bedrag van 400 euro, bestemd voor het kindertehuis Casita de Belén in Colombia, en opgebracht door de deelnemers aan de Colombia Cup van FC Breukelen. In het kindertehuis in Cali bracht Diana (uit de D1) de eerste tweeëneenhalf jaar van haar leven door.

Als gezin hebben we het tehuis in 2010 bezocht en dit jaar zijn we weer gegaan. Begin augustus hebben we in overleg met de leiding van het kindertehuis voor ongeveer tachtig kinderen kleding en verzorgingsproducten gekocht: ondergoed, korte en lange broeken, (voetbal!)shirtjes, jurkjes, pyjamaatjes, schoenen, shampoo en doekjes. Drie winkelwagens helemaal vol!

Het was geweldig om te zien hoe blij de verzorgsters en de kinderen waren! Echt super! We willen iedereen die op het onderlinge voetbaltoernooi om de Colombia Cup een bijdrage heeft geleverd, heel hartelijk danken, omdat wij mede dankzij hen zoveel vreugde mochten brengen bij de kinderen in Casita de Belén.

De directrice van het kindertehuis schreef voor jullie het volgende: Namens alle jongens en meisjes voor wie wij werken, wil ik u danken voor de enorme vrijgevigheid en de steun voor ons doel dat wij willen bereiken, namelijk een optimaal en kwalitatief beter leven voor de kinderen in Casita de Belén. De managers en verzorgers van Casita de Belén zijn blij en trots mensen tegen te komen zoals jullie. God schenkt u zijn zegen. Uw donatie is voor het grootste deel besteed aan kleding en schoenen en voor een kleiner deel aan verzorgingsartikelen.

Met gevoelens van dankbaarheid,

Hoogachtend, Ana Mercedes Mondragon

We hebben het erg leuk gevonden dit te mogen doen! Adrie Hilhorst, Hetty Veneklaas, Didier, Jhan Carlos en Diana

opbrengst_colombia_cup_01

opbrengst_colombia_cup_01

opbrengst_colombia_cup_02

opbrengst_colombia_cup_02

opbrengst_colombia_cup_03

opbrengst_colombia_cup_03

2013-11-28_casita_de_belen

2013-11-28_casita_de_belen