C1 wint fortuinlijk van hoofdklasser Kampong C1

c1
kampong
En weer zette FC Breukelen C1 een hoofdklasser opzij: van Kampong C1 werd vanavond op een zeer goed bespeelbaar veld 1 in een sportief duel met 2-1 gewonnen. De goals vielen allemaal in de eerste helft en waren van invaller Nick Verbeek (1-0) en van Bram de Hollander (2-1). Kampong scoorde de 1-1 na matig uitverdedigen van onze kant.

Fortuinlijk was de winst zeker. Waar we de eerste helft een prima voetballende C1 zagen (er werd goed gejaagd en Kampong werd flink onder druk gezet), was de tweede helft absoluut voor Kampong. FC Breukelen moest toen steeds verder achteruit (de tegenstander gaf veel pressie naar voren), kon de bal voorin nauwelijks vasthouden en zag de gasten uit Utrecht twee riante mogelijkheden via de paal missen. Minimaal een gelijkspel was zeker terecht geweest.

Zaterdag a.s. gaat het weer om de punten in de altijd boeiende ontmoeting met streekgenoot Argon C2. Beide teams gaan na twee speelronden aan kop met zes punten. Onze C1 heeft een net iets beter doelsaldo van drie goals. De wedstrijd aan de Broekdijk Oost begint om 12.30 uur.