F1 sleept er een gelijkspel uit

f1
maarssen
Zaterdagochtend stond de eerste wedstrijd voor de competitie op het programma. Met een compleet team (tien0 man) konden we starten. Onze mannen in het oranje omdat de jongens van v.v. Maarssen ook in het wit speelden. Met een leuk aantal toeschouwers kon deze thuiswedstrijd  beginnen. Leuk dat de trainers van onze jongens, Dave en Maikel, ook kwamen kijken. Dave kon zelf ook gelijk aan de bak als scheidsrechter, waarvoor dank.

Het thema vanuit de coaching vandaag was vrijlopen. Tijdens de peptalk voor de game bleek de jongens dat het voordeel van vrijlopen is dat er dan overgespeeld kan worden (twee vliegen in één klap). Al vlot na de start bleek dat we een sterke tegenstander hadden. Ondanks dat er over en weer kansen waren, was het toch Maarssen dat uit een vrije trap de openingstreffer scoorde. Al heel snel daarna een goede aanval en uitbraak van Finn die aan zijn Goliath wist te ontsnappen, hij tekende de 1-1 aan. Het spelverloop was echt over en weer en onze jongens gaven goed gas. Prima verdedigingswerk van Rogier en Samuel en onze Flying (keeper) Dutchman Jonathan hielden het gelijkspel in stand.

Ook op het middenveld deden Dano, Bjorn en Jip goede zaken. Het was uiteindelijk Presley die in de rebound 2-1 maakte. Bij een returnaanval kwam de bal uiteindelijk ongelukkig op de schoen van één van onze jongens en werd het net gevonden: 2-2. Onze jongens waren nog enigszins aangedaan. Maarssen kwam al heel snel alleen voor onze keeper en liep uit naar 2-3 en naar 2-4. FC Breukelen herpakte zich en kwam met een goede aanval via Deylano uit bij Levi wiens schot helaas net gestopt werd. Over en weer wederom goede kansen die tot twee maal toe door onze (wissel)keeper Rogier goed werden gestopt.

In de slotfase werden kansen na goed overspel wel benut. In eerste aanleg was het Presley en kort daarna Levi die de keeper van Maarssen konden passeren. De verdiensten waren echt voor iedereen, onze jongens hebben hard gewerkt en ondanks dat een aantal haast stuk zat, werd er in de laatste minuten nog flink gebuffeld. Een spannende game en uiteindelijk bleef een zeer verdiend gelijkspel van 4-4 op het bord staan.  De penalties werden door de FC nipt gewonnen, wat een voldaan gevoel gaf.