C1 wint van hoofdklasser OSM'75 C1

c1
osm75
Gisteravond won de C1 voor de vierde keer een oefenwedstrijd op rij, ditmaal van OSM'75 C1, een team dat uitkomt in de zaterdaghoofdklasse. Onze C1 bleek over meer fysiek te beschikken en maakte het OSM  daarmee moeilijk.

FC Breukelen nam voor rust de leiding door een doelpunt van Fadih. In de tweede helft scoorde Jordi Hahury een van de mooiste goals uit zijn nog jonge loopbaan. Met talloze schijnbewegingen zetten hij vijf OSM’ers op het verkeerde been en knalde uiteindelijk de bal vanaf de rand zestien snoeihard in de kruising: een absolute wereldgoal. OSM kreeg kort daarna een terechte penalty, maar die werd hoog over geschoten. Toch kwam de ploeg uit Maarssenbroek nog op 2-1, maar meer zat er niet in. Zaterdag a.s. krijgt onze C1 v.v. De Meern C2 op bezoek en dan gaat het om de bekercompetitie. De wedstrijd begint om 12.15 uur.