FC Breukelen 1 revancheert zich uitstekend

1
SJC_logo
Door thuis afgetekend met 4-1 te winnen van zondageersteklasser SJC 1 heeft FC Breukelen 1 zich prima hersteld van de doordeweekse bekerzeperd tegen Ter Leede. Vooral in de zeer sterke eerste helft had de score voor FC Breukelen al op 6, 7 of 8-0 kunnen staan: zo kopte Roy Hom buiten bereik van SJC-doelman Robin Otten op de kruising en vond spits Daniël Kops verscheidene malen de volledig in het rood gestoken doelman op zijn weg. Gelukkig wel doeltreffend in het eerste bedrijf waren Lucien Dors, Daniël Kops en Roy Schaap.

Na de thee zagen de toeschouwers een iets sterker SJC en ook zagen ze dat Lucien Dors zijn tweede van de dag in het net ramde. SJC ging door de grote achterstand vrijer voetballen en kwam tot een zeer fraaie tegentreffer die in de kruising boven FC Breukelen-keeper Balk insloeg. Daarna was bij beide ploegen de koek wel zo’n beetje op.

Het bekeravontuur voor FC Breukelen 1 is voorbij. Twee van de drie wedstrijden verliezen en eentje winnen, is te weinig voor een bekervervolg. Op dinsdagavond 2 september (20.00 uur) wordt in bekerpoule 6 nog gespeeld ASV De Dijk - SJC.

30 augustus 2014, FC Breukelen 1 - SJC 1 (beker): 4-1 (3-0)

1-0 Lucien Dors 2-0 Daniël Kops 3-0 Roy Schaap 4-0 Lucien Dors 4-1 John Hoogeveen (SJC)

Opstelling FC Breukelen

Aäron Balk, Edwin Soenarto (‘61 Rob van der Sluijs), Djuric Winklaar, Roy Hom, Roy Schaap, Marc van Rees, Mauro Franken, Mitchell de Zwart, Tom Kalkhuis, Daniël Kops (‘79 Mitchell van Friderici), Lucien Dors (‘61 Immanuelson Duku).

Scheidsrechter

J. Knetsch