C1 wint eerste oefenmatch ruim

fcdeltasports95
Met l
c1
iefst 0-7 tegen FC Delta Sports C2 heeft onze C1 een eenvoudige oefenzege geboekt. FC Breukelen miste door blessures Jordi G., Bob K. en Nick; ook ontbraken enkele spelers door vakantie. De ploeg was voor vandaag aangevuld met Fadi Kamil, Jurriaan Reiprich, Vincent Jacobsen en Levi van Riet. De gastheren uit Houten - allemaal spelers die vorig seizoen als D-pupil speelden - moesten het qua snelheid en fysiek duidelijk afleggen tegen een aanvallend ingestelde witte formatie. De teams gingen - na een leuke eerste helft op een mooi grasveld - aan de thee met een 0-4 ruststand: Fadi (prachtige pegel in de winkelhaak), Jordi H. (2x) en Levi troffen doel.

Na de rust staken hier en daar wat pijntjes de kop op en kon er worden gewisseld. Met een behoorlijke wind tegen vond onze C1 toch nog genoeg gaten in de Delta Sports-verdediging. Thomas, Jordi H. en Bram (keurige kopgoal) bouwden de score uit naar 0-7. En inderdaad, het was zo’n wedstrijd die gerust in dubbele cijfers had kunnen eindigen. Komende dinsdag opnieuw een oefenwedstrijd, uit in Den Dolder bij DOSC C1, aanvang 19.00 uur.