C2 kopje onder door idiote carnavalstreffer

In de uitwedstrijd tegen ’s-Graveland C1 heeft de C2 een ongelukkige 2-1 nederlaag geleden. Via een geblokte hotsknotsklutscarambole (gekker gaan we ze niet snel meer zien) rolde ‘de winnende’ via binnenkant paal achter keeper Sam Rockx. De C1 van de gastheren maakte eerlijk gezegd wel terecht aanspraak op de zege. Waar we de eerste helft de partij behoorlijk in evenwicht zagen (we namen zelfs de leiding door Jordi Hahury), werd het krachtsverschil tussen C1- en C2-spelers in de tweede helft duidelijk.

Kort na Jordi’s goal waren de gastheren op gelijke hoogte gekomen door een indraaiende voorzet die door de ’s-Graveland-spits op de juiste waarde werd geschat. In de tweede helft konden we geen vuist meer maken en leken de krachten weg te vloeien op het prachtige kunstgrasveld van de thuisploeg. Tot slot nog even een waarschuwing over dit veld. Zoals gezegd een supergoed veld met een in de grond verzonken sproei-installatie langs de kant. Minder leuk is de kracht die achter de waterstralen van de sproeiers zit. Vlak vóór de wedstrijd gingen de sproeiers aan, een jong voetballertje dacht zijn hand tegen de waterstraal te kunnen houden en moest deze actie bekopen met - naar verluidt - een gebroken arm. Oppassen dus.