Nieuw jeugdkader stelt zich voor

2014-03-18_microfoon.jpg

Zoals elders op deze site al aangekondigd en beloofd, volgen hier wat persoonlijke woorden van Marijn Aerns, de nieuwe Hoofdcoördinator Jeugd bij FC Breukelen, en van Henriëtte Satumalaij en Kitty Ellens-Korte, de Hoofden van de Evenementencommissie bij onze vereniging.


Marijn Aerns, Hoofdcoördinator Jeugd

marijn1.jpg

“Mijn naam is Marijn Aerns, ik ben 36 jaar, vader van Janne, en bonusvader van Loethe, Phine, Tijn en Pim, waarvan ik de laatstgenoemde train in de D3. Inmiddels loop ik zo’n 25 jaar rond op de club (voorheen v.v. Nijenrodes). Bij Nijenrodes en FC Breukelen heb ik in zo goed als alle teams gespeeld, met uitzondering van het vlaggenschip. Als speler en leider ben ik op dit moment nog actief bij het nieuwe en interessante concept van veteranenvoetbal 35+ en 45+ in een 7x7-vorm. In het verleden ben ik altijd vrijwilliger geweest en dan met name op zondag achter de bar. Nadat de club fuseerde, was deze functie toentertijd overbodig geworden, maar het bleef altijd kriebelen om iets te beteken voor de club. Toen bij FC Breukelen de vacature Hoofdcoördinator Jeugd vrijkwam, wist ik meteen dat ik deze wilde vervullen. Een belangrijke taak waarin ik plezier het belangrijkste uitgangspunt vind. Hierbij word ik prima ondersteund door de coördinatoren per letter en TJC Jeffrey Pfoster. Een prima team waarmee we het vertrouwen in de jeugd dus toekomst, tegemoet kunnen zien. In het nieuwe seizoen zal de aansturing en de indeling van de breedtesportteams (recreatieve teams) onder verantwoordelijkheid van de Hoofdcoördinator vallen. De jeugdselectieteams blijven de verantwoordelijkheid van Jeffrey Pfoster. Natuurlijk vindt hierover gedurende het seizoen intensief overleg plaats. Ik zal zeer regelmatig bij de trainingen en wedstrijden van alle teams mijn gezicht laten zien en mijn interesse tonen in de ontwikkeling van deze.

Met sportieve groet,

Marijn Aerns”


Henriëtte Satumalaij en Kitty Ellens-Korte, Hoofd Evenementencommissie

kitty_henriette.jpg

“Voetbal … tja, wat weten wij er eigenlijk van? Misschien niet zo veel, maar we zien natuurlijk wel dat onze kinderen (Tristan en Sacha) met veel plezier vele uurtjes doorbrengen op het FC Breukelen-terrein. Zoals iedereen uiteraard weet, gaat dit niet zonder de vele vrijwilligers binnen een vereniging die hiervoor zowel voor als achter de schermen veel doen. En dan hoor jezelf ineens ook bij die groep … Zo sta je nog gewoon onschuldig langs het veld naar een wedstrijd van de F2 te kijken en twee weken later ben je samen ‘Hoofd Evenementencommissie bij FC Breukelen’. Hebben we ons hier dan toch voor laten strikken? Een beetje misschien wel, maar ach, als iedereen iets doet, wordt het voor de kinderen toch alleen maar leuker, en daar doen we het toch allemaal voor! We zien het als een uitdaging om deze kar bij FC Breukelen te gaan trekken! Uiteraard is alle hulp hierbij meer dan welkom. Dus loop je met een idee rond, weet je iets waar ‘onze’ jeugd nou echt op zit te wachten of vind je het gewoon leuk om ons te helpen bij dit soort activiteiten, laat het ons weten! O ja, en voor degene die ons nog niet kennen, wij zijn: Henriëtte Satumalaij (moeder van Liseth, Norah en Tristan) & Kitty Ellens-Korte (moeder van Esmee & Sacha). We zijn allebei ‘rond de 40 jaar’, allebei import en nu woonachtig in Breukelen, allebei moeder van een van de helden uit de F2 (Tristan en Sacha), en allebei getrouwd met een coach van de F2 …

Groeten van Henriëtte en Kitty”