D2 en Zuidvogels D4 houden elkaar in evenwicht

Het is de jongens en meisje van de D2 niet gelukt om de drie punten mee te nemen vanuit Huizen. Tegen Zuidvogels D4 werd het in een spannende wedstrijd uiteindelijk 2-2. Het was een wedstrijd waar heel veel strijd in zat. Zuidvogels zette meteen vanaf de eerste minuut veel druk op onze jongens. Hierdoor werd het moeilijk voor de D2 om in hun eigen spel te komen. Combinaties lukten net niet en passes kwamen net niet aan.

Zuidvogels kwam in de loop van de eerste helft op een 1-0 voorsprong. Voor de D2 het teken om nog feller op de bal te zijn. Door strijd te leveren en ook de combinatie te blijven opzoeken, kwamen er wel wat kleine kansjes. Uit een van deze kansjes schoot Ruben een keer tegen de paal. Het lukte onze jongens om voor de rust nog op gelijke hoogte te komen. Uit een corner kwam de bal voor de voeten van Wouter. Hij bedacht zich geen moment en met een strak schot verdween de bal tussen de palen: 1-1. Dit was tevens de ruststand.

Na de rust een beter D2. Er werd in het begin van de tweede helft meer druk gezet op Zuidvogels. Uit een vrije trap ter hoogte van de zestienmeterlijn mocht Rafael een vrij trap nemen. Met een mooie trap verdween de bal achter de keeper van Zuidvogels in het doel. 1-2. De verwachting van de supporters was dat dit doelpunt de ommekeer in de wedstrijd zou zijn en dat onze jongens ook snel de 1-3 zouden gaan maken. Helaas gebeurde dit niet. Het lukte Zuidvogels om ook hun tweede te maken. Na deze 2-2 ontspon zich een uitermate spannende wedstrijd met kansjes over en weer. Gelukkig wist Zuidvogels niet meer te scoren en jammer genoeg onze jongens ook niet meer. De einduitslag was dan ook 2-2. Al met al een terechte uitslag.