D3 pakt één punt

Na de show van vorige week was het vandaag een pittige opgave tegen s.v. De Vecht D2. Nadat de goed leidende Hans Bijlenga floot voor de aftrap, was het duidelijk. De Vecht zette druk op de verdedigers en wij moesten daardoor de lange bal hanteren, iets wat het voetballend team van de D3 niet ligt. Daarbij komt dat we onze middenvelder Daan de Graaf ook nog eens misten. Het werd een rommelige wedstrijd waarbij De Vecht een terechte 0-1 voorsprong nam.

Na een toch wat redelijke donderspeech in de rust, begonnen we de tweede helft een stuk scherper. Na een minuut of 15 kon je zien dat de tegenstander erdoorheen zat. Pim Nijemeijer schoot de gelijkmaker binnen met een heerlijke trap in de kruising. Hierna kregen we zelfs kans op een overwinning, maar dat was te veel gevraagd. 1-1 is een terechte uitslag en we zullen ons nu moeten voorbereiden op Waterwijk uit.