Mooi man!

f2.jpg
osm75.jpg

Zaterdagochtend 8 maart waren alle ingrediënten voor een sportieve voetbalwedstrijd aanwezig. Strak groen veld, sfeervol zonnetje, enthousiaste ouders, opa’s en oma’s aan de zijlijn, een scheidsrechter(!) en twee volledige teams. FC Breukelen F2 trad aan tegen OSM'75 F3 uit Maarssen. Vanaf de aftrap gaven de Maarssenaren aan voor de winst te gaan in deze partij.

Ze combineerden soepel, zaten boven op de bal en opereerden compact naar voren. Terwijl FC Breukelen nog wat op stoom moest komen, lag de bal door een mooie trap al achter keeper Jeroen. Een gevoelige tik. Maar, wat in eerdere wedstrijden wel gebeurde, bleef nu uit. De kopjes gingen niet hangen. FC Breukelen F2 herpakte zich en bleef voetballen. De drang naar voren werd geleid door verdediger Guus die vele meters maakte. En ook de 1-1 op zijn naam zette. Het evenwicht was terug.

Wat zich verder ontspon, was een lust voor het oog. Een spannende wedstrijd van twee hardwerkende teams die wilden winnen. Van 2-1 voor OSM'75 naar 2-2 gelijk. Na de pauze leek het wel of er stimulerende middelen in de limonade van F2 had gezeten. Met doorzettingsvermogen gekoppeld aan slim voetbal, vielen de doelpunten als rijpe appelen in de goal. Schoten van David en Sacha; en een tikkie van Thieu … De bal deed wat-ie moest doen. Uiteindelijk werd het een verdiende 6-2. Mooi man. Het zonnetje straalde. Net als de heren van de F2. Kijk maar.

f2zt.jpg