Storm deert C2 niet tegen NVC

c2.jpg
nvc.jpg
Drie goals vóór rust en drie erna leverden de C2 vandaag een ruime 6-0 zege op. Met de invallers Thom Hobma, Quinto Budel en Soar Shahwan uit de C3 (Bobby van der Post, Thomas Janssen, Melle Dikker Hupkes en Melle Valkenburg ontbraken) had de C2 weinig moeite met de matig spelende gasten. Al na exact vier seconden vanaf de aftrap had Jordi Hahury de 1-0 op de schoen, maar hij trof de keeper op zijn weg. Het bleek uitstel van executie.

FC Breukelen was veel sterker en kende geen enkele last van de stormachtige wind tegen en de tegenstander. Makkelijk combinerend of met slimme hoge ballen die achter de verdediging vielen, werd het doel van NVC gezocht en gevonden door Jordi Hahury en Soar Shahwan (2x). Jop van Geffen schoot nog een keer hard op de lat en doelman Sam Rockx verslikte zich één keer bij het uitverdedigen, maar was direct daarna de baas in het 1-tegen-1-duel met de NVC-spits. Meer dan deze speldenprik zetten de gasten hier niet tegenover.

Na de rust met wind mee zakte het overwicht van FC Breukelen wat weg, maar het aantal kansen bleef vreemd genoeg groot. Nick Verbeek en Bram de Hollander waren enkele keren dicht bij een treffer, maar ongelukkig in de afwerking. Ook bracht de Naardense paal een keer redding. Uiteindelijk werden de gaatjes in de defensie toch gevonden door opnieuw Jordi en opnieuw Soar. Middenvelder Jayson Visser maakte vlak vóór tijd het halve dozijn vol met een geplaatste krul in kruising. Al met al een mooie overwinning en de eerste drie punten in de voorjaarsreeks zijn binnen. Volgende week wacht de uitbeurt tegen NVC C2, aanvang 12.30 uur. Ongetwijfeld treffen we daar een feller NVC dan vandaag. Jongens, wees daarop voorbereid.