Martin Turksma opvolger Stefan Postma

2014-02-13_martin_turksma.jpg
Omdat keeperstrainer Stefan Postma door zijn nieuwe baan (keeperstrainer FC Utrecht) erg druk is én omdat de training van de selectiekeepers volgend seizoen op maandag i.p.v. op dinsdag zal plaatsvinden, had onze Technische Commissie de taak om een goede opvolger voor Stefan te vinden. Dit was eigenlijk heel snel gebeurd; Martin Turksma zal Stefan Postma opvolgen. Dat betekent dat er wederom een Turksma-telg actief zal zijn bij FC Breukelen. Martins broer Erik traint met succes onze B1, neef Nick is één van de selectiekeepers en neef Roy speelt zelf in de B1. Maar nog belangrijker is dat Martins zoontje Max dit seizoen bij de mini-F-pupillen van FC Breukelen is begonnen, uiteraard om de Turksma-dynastie op de velden van vers bloed te voorzien. Daarom zien we vader Martin al regelmatig bij FC Breukelen.

Martin reageerde heel positief op ons aanbod en namens de Technische Commissie zijn we verheugd dat hij de overstap van (jarenlang) Elinkwijk naar FC Breukelen maakt om volgend seizoen de selectiekeepers onder zijn hoede te nemen. Martin, hartelijk welkom bij FC Breukelen en veel plezier en succes met je nieuwe functie.

Langs deze weg willen wij ook Stefan Postma hartelijk bedanken voor zijn grote inzet voor FC Breukelen de laatste twee jaren (keeperstraining selectie, activiteiten voor de jongste jeugd op vrijdag en speciale keeperstraining voor jeugdige keeperstalenten). Wij wensen Stefan voor de rest van dit seizoen bij FC Breukelen en de komende jaren bij FC Utrecht en met zijn keeperstrainingschool veel succes en ook meer tijd voor zijn familie.

130215_stefan_postma.jpg

Keeperstrainer Stefan Postma vertrekt bij FC Breukelen.