D2 maakt zevenklapper tegen Altius D2

d2.jpg
altius.jpg
Afgelopen zaterdag heeft de D2 met 7-0 gewonnen van Altius D2. De 1-0 werd gemaakt door Ruben. Het was het eind van een mooie aanval. Sten kreeg de bal aan de linkerkant. Hij zette de bal voor. Ruben stapte over de bal heen en Lucas B kreeg de bal voor zijn voeten. In plaats op het doel te schieten passte hij de bal terug naar Ruben. De hele verdediging van Altius inclusief de keeper stond op het verkeerde been. Ruben schoot vervolgens de bal tegen de touwen.

Sten nam het tweede doelpunt voor zijn rekening. Jim gaf een schitterende pass in de diepte op Sten. Hij ging alleen af op de keeper. Oog in oog met de keeper bleef Sten rustig en passeerde de keeper met een mooi schot. 2-0. Dit was tevens de ruststand. Kort na de rust werd het derde doelpunt door Rafael gemaakt. Onze jongens kregen een vrije trap op de hoek van het zestienmetergebied. Rafael ging achter de bal staan en besloot de bal in één keer op het doel te schieten. Een mooi hoog schot kon de keeper niet klemvast pakken, waardoor de bal achter hem in het doel verdween: 3-0.

Wouter wilde niet achterblijven en hij verhoogde de score naar 4-0. Uit een corner van Jim kreeg Wouter de bal voor zijn voeten. Hij stond met de rug naar het doel. Met een mooie draaibeweging wist hij de bal tussen de palen te schieten. Na twee assists vond Jim het tijd worden om zelf een keer te scoren. Hij ging zelf goed storen en veroverde bal. Met een goed schot scoorde hij 5-0. Nicherwan had goed gekeken hoe Rafael gescoord had. Hij had er alleen geen vrije trap voor nodig, maar paseerde met een goed en zuiver schot de keeper van Altius: 6-0.

Aan het eind van de wedstrijd kregen onze jongens nog een corner. Daan, onze keeper, had het de hele wedstrijd heel erg rustig gehad. Om toch nog een beetje warm te worden besloot hij zich te gaan mengen in de strijd in het strafschopgebied van Altius. De corner werd hoog ingebracht en belandde precies op het hoofd van Daan. De kopbal ging tussen de palen tegen het net: 7-0. Een keeper die koppend scoort, zie je niet zo vaak. De supporters van afgelopen zaterdag dus wel. Het was een mooie regelmatige overwinning van onze jongens en opvallend aan deze wedstrijd was dat er totaal zeven verschillende doelpuntmakers waren. Ook wel bijzonder bij zo’n hoge score.