Prachtige zege voor F6 in Ankeveen

Op 25 januari zou de eerste wedstrijd na de winterstop zijn, maar helaas hadden wij niet voldoende spelers. Dus werd de wedstrijd ingehaald op woensdagavond 29 januari in Ankeveen. Alle jongens hadden er zin in. Vol verwachting keken ze uit naar de wedstrijd, want hoe zou het nu gaan nu we een klasse lager spelen? Komen we gelijkwaardige teams tegen? En hoe zou onze team omgaan met elkaar nadat drie spelers verhuisd zijn naar de andere teams en we een nieuwe speler (welkom Presley!) erbij hebben gekregen?

Vol goede moed gingen we naar ASV’65 F1 te Ankeveen. Nadat alle spelers goed ingepakt en opgewarmd waren (wat was het koud, voor met name de ouders!) ging de wedstrijd van start. Al snel bleek dat ons team erg aan elkaar gewaagd waren (ondanks de veranderingen in de team). Iedereen had snel zijn plaats in het veld gevonden. Binnen vijf minuten werd het 0-1 voor ons. Er werd goed overgespeeld en hoewel de tegenstanders voor het eerst met elkaar speelden, was het geen makkelijke wedstrijd. Voor de rust scoorde ASV tegen en stond het 1-1.

Je ziet aan de jongens dat ze veel van de trainingen leren, ze spelen steeds beter over, verspreiden zich steeds beter over het veld, hebben een goed balcontact. Ook na de rust gingen de jongens voortvarend van start, want het werd meteen 1-2 voor ons. Maar de tegenstanders gaven de moed niet op en lieten zien dat ze een goede tegenpartij waren. Maar de kou en de vermoeidheid speelden bij iedereen op en uiteindelijk werd het uiteindelijk 1-4 voor ons. Wat waren de jongens blij, na een half jaar met enorme getallen verliezen was dit eindelijk een goede oppepper voor de jongens! Trots en glunderend gingen de jongens weer naar huis met in hun gedachten uitkijkend naar de volgende wedstrijd! Ga zo door!