FC Breukelen D2 stoot Zuidvogels D3 uit de beker

Zaterdagochtend mochten onze jongens en Diana in alle vroegte aantreden voor de beker tegen Zuidvogels D3. Helaas was Klaas deze wedstrijd verhinderd. De wedstrijd begon tien minuten later dan gepland, omdat de tegenstander in de file had gestaan. Zuidvogels begon stormachtig aan de wedstrijd en probeerde door fanatiek te storen het aanvalsspel van de D2 te ontregelen. Dit lukte in het begin redelijk en er ontstond een mooie wedstrijd, waarin beide ploegen, zeker in het begin, gelijkwaardig waren.

De betere kansen waren voor onze jongens, maar de goed keepende doelman van Zuidvogels voorkwam dat de D2 al voor de rust een ruime voorsprong zou hebben. De ruststand was 1-0. Rafael zette goed door en zorgde er voor dat Ruben de score voor FC Breukelen kon openen. De tweede helft hadden onze jongens een groter overwicht. Doelpunten konden dan eigenlijk niet uitblijven. Ruben nam ook de 2-0 voor zijn rekening. Met een mooie lob verraste hij de keeper die ver voor zijn doel stond. Dankzij goed doorzetten van Diana kon Jim de 3-0 maken. Zuidvogels kwam nog wel even terug door de 3-1 te scoren. Een mooi schot, onhoudbaar voor Bram. Het mooiste doelpunt was de vierde van onze jongens. Vanaf de aftrap ging de bal via de rechterkant richting het doel van Zuidvogels. Zonder dat er ook maar één speler van Zuidvogels de bal had aangeraakt, had Jim de bal in het doel geschoten: 4-1. Thomas mocht het laatste doelpunt van deze wedstrijd maken: 5-1.