Dik verdiende 2-0 zege voor A1 tegen VVC A1

De A1 won zaterdag met 2-0 van VVC, een volkomen verdiende overwinning. Achterin werd niets weggeven en op het middenveld en voorin was de A1 oppermachtig. De eerste helft werd deze overmacht (nog) niet omgezet in goals, maar na rust was de A1-trein niet meer te stoppen. Achteraf gezien was VVC blij dat het bij 2-0 bleef. De trainer van VVC was erg onder de indruk van de passie en de druk naar voren van de A1 en vond FC Breukelen de best voetballende ploeg met ook een paar killers in het team: een mooi compliment.

Komende zaterdag speelt onze A1 tegen AS’80 uit Almere, een tegenstander die zeker niet mag worden onderschat (ondanks de 0-2 winst aan het begin van de competitie). Ook omdat twee spelers zijn geschorst: Nino Scheenhart en Jessie van Riet, twee spelers die zich razendsnel ontwikkelen en ook belangrijk zijn in de as van het elftal. De vervangers staan te trappelen om hun opwachting te maken in de basis en zullen er alles aan doen om zich in de basis te spelen. Deze laatste wedstrijd voor de winterstop is voor onze A1 cruciaal om de achterstand op SCH'44 A1 weg te werken. Met slechts één punt achterstand blijven onze jongens SCH op de hielen zitten.