F1 wint met dubbele cijfers

osm75.jpg
f1.jpg
Afgelopen zaterdag moesten we spelen tegen de F1 van OSM'75 uit Maarssenbroek. Na de oorwassing van vorige week tegen ’t Gooi F1 (2-6) voor de beker hadden we iets recht te zetten. Het veld bij OSM had de minimale afmeting en is een stuk kleiner dan normaal. Het was dus zaak om goed in de kleine ruimte te spelen. Vanaf de aftrap hadden we het initiatief en zetten we gelijk druk naar voren.

De eerste aanval van de wedstrijd leverde een hoekschop op. Uit de goed genomen hoekschop kopten we prompt 0-1 binnen. Het begint langzamerhand een machtig wapen te worden van ons: scoren uit een corner. Het beeld van de wedstrijd was eenzijdig en OSM'75 kon er sporadisch uit komen. Het krachtsverschil was te groot. Zo liepen we eenvoudig uit naar een 0-4 ruststand. Een magere afspiegeling nog, gezien de krachtsverhouding.

De tweede helft was het helemaal eenrichtingsverkeer. Dat kwam omdat we heersten op het middenveld en continu druk konden zetten op hun verdediging. Dat leverde vele kansen en goals op. Zo speelden wij bij vlagen het zeer goed uit en konden uitlopen naar een 0-12 eindstand. Zo namen we de drie punten en een goed gevoel mee naar Breukelen. Dat is lekker met het oog op de topper van a.s. zaterdag tegen JSV F1.

o.s.m  75 001.jpg

Wedstrijdbeeld OSM'75 F1 - FC Breukelen F1: de scheidsrechter kijkt geconcentreerd toe.