D3 krijgt deksel op de neus

Het was een zware, maar een onzettende spannende wedstrijd tegen de mannen van s.c. Buitenboys D10. Na de 0-1 achterstand werden we wakker en speelden we de Buitenbys-defensie bij vlagen volledig zoek. Dit resulteerde in een mooie 1-1 van Willem Berend van Bon. Na de limonade (dank je voor het brengen Jacqueline) begonnen we superscherp aan de tweede helft en werd het een zware strijd op het middenveld.

Deze wonnen we wel met twee Pimmen (Pim Jongerius en Pim Nijmeijer) en natuurlijk onze kleine generaal Jack Ramaker, die ook nog eens een briljante sliding maakte, in het elftal dat onvermoeibaar streed. Dit leverde diverse mannen maar liefst vier 100% kansen op die helaas niet werden benut. En dan valt hij dus een paar minuten voor tijd aan de andere kant: hun enige echte kans ging er wel in. Jammer voor de D3, want ze doen zichzelf veel te kort met deze onverdiende nederlaag. We mogen hier echter niet te lang bij stilstaan, want volgende week komt koploper Argon D4 op bezoek. Stunten?