C2 klimt na zege naar plek 2

FC Breukelen C2 voetbalt dit najaar in een piepkleine competitiepoule met maar vier tegenstanders: De Vecht C1, Argon C2, BVV'31 C2 en Wasmeer C3. Zo kan het gebeuren dat BVV'31 vandaag alweer zijn achtste en laatste wedstrijd speelde. FC Breukelen C2 was de tegenstander. Bij winst zouden zij de tweede plek overnemen van Argon dat vandaag vrij was. En zo geschiedde. In een levendige wedstrijd stond het bij rust nog 0-0, maar niemand had vreemd opgekeken als er 4-4 of 5-5 op het bord had gestaan.

De tweede helft liet hetzelfde spelbeeld zien als de eerste: een beter combinerend FC Breukelen en een op de counter loerend BVV'31. Beide speelwijzen leverden talrijke kansen op, waarvan er uiteindelijk drie door de withemden werden benut. Jordi Grilk, Melle Dikker Hupkes en Jordi Hahury vonden het net en zorgden voor een 3-0 zege. De overwinning betekende dus dat de C2 op de tweede plaats staat. Volgende week spelen onze C2 en De Vecht C1 hun laatste wedstrijd tegen elkaar. De Vecht kan echter vandaag al kampioen worden als het uit wint bij Wasmeer.

(Update 01-12-2013: En dat deed De Vecht inderdaad. In Hilversum werd het maar liefst 0-11.)