Ondanks verlies waardige afsluiting F4 in bekertoernooi

Vandaag speelde de F4 zijn laatste bekerwedstrijd, thuis tegen Victoria F7. Daar eerder werd verloren van Laren F2, was een slechts een monsterscore genoeg om het bekertoernooi een vervolg te geven. De boodschap die dan ook werd meegegeven was simpel; lekker ballen en zie het maar als een oefenwedstrijd. Met Victoria aan de aftrap kwamen zij als een duveltje uit een doosje, FC Breukelen was nog niet wakker, en het stond 0-1.

Heel even leek het erop dat dit een afdroogpartij zou worden, want een paar minuten later stond het al 0-2. Iedereen was inmiddels wakker geschrokken en daarmee kwamen ook de eerste tegenaanvallen. Zoals zovaak dit seizoen werden de kansen niet omgezet in doelpunten. Iets te veel wordt er gebreid en willen de spelers de bal over de doellijn dribbelen in plaats van uit te halen en met een fikse knal simpel de bal tegen de touwen te jagen. Drie doelpunten later en een 0-5 score werd er wederom een aanval opgezet. In een snelle aanval werd Levi schuin voor de goal aangespeeld. Met een simpele beweging speelde deze twee man uit en met een ouderwets puntertje scoorde hij met diagonaal schot in de verre hoek. Bij deze 1-5 werd tevens gefloten voor het rustsignaal.

Na rust en een keeperwissel werd er weer op een fijne manier gespeeld. Het draaide lekker en er volgde een leuke pot van beide zijden met kansen over en weer. Victoria liep uit naar 1-7 en wij misten nipt met schoten van Deylano en Romijn. Victoria scoorde daarna nog de achtste treffer. Ondanks het verschil in doelpunten was het een leuke wedstrijd om naar te kijken en wanneer onze mannen wat meer geluk zouden hebben gehad, was er mooie korfbaluitslag geweest. Iedereen weer een compliment voor zijn inzet en op naar volgende week met de laatste thuiswedstrijd voor de winterstop tegen PVC F3, eveneens om kwart voor negen.