C1 bekert verder

De C1 is met zeven punten uit drie wedstrijden glansrijk door naar de volgende ronde van het bekertoernooi. De eerste wedstrijd werd op 7 september uit tegen v.v. Maarssen C1 knap gewonnen met 1-3. Op 19 oktober werd er thuis gewonnen met 5-3 van s.v. De Vecht C1. Vandaag uit bij Hertha C1 was het iets lastiger. FC Breukelen kwam in de eerste helft op 0-1 voorsprong door een lob van Job, gevolgd door 1-1 en kwam daarna op 1-2 door een doelpunt van Luuk.

In het begin van de tweede helft kreeg Danny een rode kaart en FC Breukelen moest met tien man verder. Hertha kwam gelijk tot 2-2, waarop Luuk de voorsprong van 2-3 voor zijn rekening nam. Floris moest er vijf minuten uit met een gele kaart, omdat hij na het fluiten voor buitenspel de bal richting doel trapte. Op dat moment speelde FC Breukelen met negen man. Helaas werd in deze vijf minuten de 3-3 gemaakt. Met een dubbel gevoel kon FC Breukelen met één punt naar huis. Ook bij deze wedstrijd was het verdiend geweest als we hadden gewonnen. Zonder uitzondering heeft iedereen daar hard voor geknokt. Maar wat maakt het uit, de volgende ronde in de beker is een feit.