Op naar een nieuw oliebollenrecord?

121101_oliebollen.jpg
Lag vorig jaar de lat in de FC Breukelen-kantinekeuken op 11.000 oliebollen, dit jaar wil de bakploeg onder leiding van Wim van Weerdenburg er maar liefst duizend méér bakken. Twaalfduizend oliebollen dus, die hun weg moeten vinden naar de liefhebbers in de gemeente Stichtse Vecht. Op donderdag 21 november begint het bakfeest, een dag later zijn de oliebollen te koop.

Verkoop

Zoals u van FC Breukelen gewend bent, vindt de verkoop vrijdag op diverse manieren plaats. Er zijn verkooppunten op de weekmarkt (Kerkbrink) en in het Atrium van De Driesprong. En natuurlijk gaan vanaf 16.00 uur de pupillen van FC Breukelen en begeleiders langs de deur om de oliebollen aan de man te brengen. De opbrengst van de oliebollenverkoop zal worden gebruikt om bijvoorbeeld enkele hoognodige renovaties aan de kleedkamers en douches bij FC Breukelen te realiseren.

Wij vertrouwen erop dat het record van 12.000 oliebollen gehaald wordt, hopen op een grote deelname van de FC Breukelen-pupillen en hun begeleiders en uiteraard op een superverkoop van de zakjes oliebollen.

2013-11-09_driestroom.jpg
FC Breukelen-sponsors verzorgen oliebollen voor bewoners De Driestroom

Dankzij gulle giften van een aantal sponsors is het alweer voor de zevende keer achtereen mogelijk de bezoekers van de dagopvang de Twijg, de Huiskamer en de bewoners van woonzorgcentrum De Driestroom zijnde van de afdeling Verzorging, de verpleegunit Somatiek en de meerzorgafdeling de Eendracht te voorzien van een oliebollen. Een mooie geste, bedankt sponsors! - Gert van Es