Talenten van FC Breukelen 2 en A1 spelen nuttige oefenwedstrijd

Midweeks speelden het tweede selectieteam en de A1-junioren van Ronald Scheenhart een oefenwedstrijd. Beide teams waren afgelopen weekend vrij en om in het ritme te komen voor het komend competitieweekend werd deze onderlinge wedstrijd ingelast. Het publiek zag een open wedstrijd, met een redelijk hoog tempo tussen een onbevangen A1 en een iets meer ervaren tweede elftal.

De A1 speelde zonder vaste waardes Hans Kabalt, Christoph Jakobsen en Nino Scheenhart. Het tweede moest het doen zonder de spelers die bij de eerste selectie afvallen en die dan normaal aansluiten bij het tweede. FC Breukelen 2 nam een 2-0 voorsprong door Maikel Goossens en Junior Tuininga, maar de A1 kwam terug na een mooie aanval over rechts die knap werd ‘binnengetipt’ door Jesse van Riet.

Na de rust zette het tweede iets meer druk naar voren, maar bleven de jonkies van de A1 de voetballende oplossing zoeken. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een 5-2 overwinning door dezelfde doelpuntenmakers uit de eerste helft: Junior Tuininga en Maikel Goossens namens FC Breukelen 2 en Jesse van Riet namens de A1. Het bleek al met al een nuttige wedstrijd voor beide teams, met dank aan scheidsrechter Rob Leushuis.

Op dinsdag 5 november speelt Jong FC Breukelen thuis tegen het eerste zaterdagelftal van OSM'75 en op dinsdag 12 november oefenen de beloften in Woerden tegen Jong s.c. Woerden 1. Deze laatste ontmoeting belooft een weerzien te worden met Woerden-trainer/coach Roy Versluis en oud-FC Breukelen-spelers Rick de Lange en Nino Raaff. Beide oefenduels beginnen om 20.00 uur.