PVCV F1 te sterk voor FC Breukelen F1

f1.jpg
pvcv.gif
We moesten spelen tegen PVCV F1 uit Vleuten. Vooraf wisten we dat het een pittig wedstrijdje zou worden, gelet op hun uitslagen in voorgaande wedstrijden. Al snel in de wedstrijd kwamen we wat ongelukkig op een 0-1 achterstand. Daarna konden we ons herstellen en terug in de wedstrijd te knokken. Alleen was het jammer dat vaak in de eindfase van onze aanvallen de aansluiting ontbrak, waardoor we niet echt gevaarlijk konden worden.

Ook hadden we met een tegenstander te maken die het zeer goed deed en uit de duels bleef door goed te combineren. Zo liepen wij achter de feiten aan en konden het moeilijk belopen. De 0-2 was dan ook een logisch vervolg en gaf goed de krachtsverhouding aan. Toch kwamen we niet veel later terug in de wedstrijd door vanuit een corner bij de eerste paal de 1-2 binnen te schieten. Daarna hadden we een goede fase waarin we prima combineerden, maar onszelf niet konden belonen met een doelpunt. Even later kon PVCV twee keer in de omschakeling profiteren van de ruimte die ontstond en een 1-4 ruststand neerzetten.

De tweede helft had PVCV ook het betere van het spel, maar wist dit niet in doelpunten uit te drukken. Halverwege kwamen ze dan toch op 1-5 door van dichtbij te scoren. Daarna konden we weer iets terugdoen door een goede aanval af te ronden en 2-5 te maken. We waren ook nog dichtbij 3-5, maar onze inzet belandde op de paal en zo bleef het 2-5 voor PVCV. Een nederlaag om je niet voor te schamen. We hebben verloren van een prima tegenstander.

pvcv 001.jpg

Een mistig wedstrijdbeeld van F1 - PVCV F1.

pvcv 006.jpg
Collin Flemming ontvangt de bal van Raul Buis uit een ingooi.