Ook dames Hercules niet opgewassen tegen Witte Tornado's

d5m.jpg
hercules.png
Na de dames van De Meern waren deze week ook de dames van Hercules D11M niet opgewassen tegen het geweld van de Witte Tornado’s uit Breukelen. Deze week moesten we het doen zonder de frivole aanvalsters Jenna en Tessa, maar gelukkig is Carlijn altijd bereid tot een invalbeurt, en als je Carlijn hebt, heb je bijna automatisch de beschikking over Lara. Is het blijkbaar toch waar, de vooroordelen over tweelingen. Zo hadden we dus toch drie wissels op deze mooie zonnige, nazomer of herfstachtige zaterdagmorgen.

Op de website was de tekst “scheidsrechter zelf regelen” weer eens te lezen, en Martien pakte dit keer de fluit op. Zo hadden we op een zeker moment weer vier Plasmeijers in het veld lopen. Na een degelijke warming-up en een wedstrijdbespreking (zie foto) ging de D5M goed combinerend van start en werd er bij vlagen echt heel leuk gevoetbald. In de voorbespreking was hierop ook gehamerd. Tegen wat mindere tegenstanders moet je juist proberen elkaar te vinden, zodat je hiervan leert en er profijt van hebt tegen sterkere tegenstanders in de toekomst.

2013-09-29_teamtalk_d5m.jpg

Na een 6-0 ruststand werd het uiteindelijk 9-0. Een mooie teamprestatie en een prima wedstrijd om lekker aan elkaar gewend te raken. De ’nieuwe’ meiden doen meer dan goed mee en zijn inmiddels helemaal onderdeel van de nieuwe D5M. Inmiddels is in park Boom En Bosch de poffertjeskraam weer opgebouwd en gaan we eerdaags aan een stukje teambuilding werken onder het genot van poffertjesbeslag, klonten roomboter en wolken poedersuiker. Jullie horen daar deze week nog wel meer over. Tot zover, tot volgende week.