Knappe zege E2 in spannende thriller in Wilnis

Vandaag de derde competitieronde. Na een eerste nederlaag thuis tegen Maarssen E2 (3-12), een gewonnen thriller tegen Loosdrecht E1 (5-3) gingen wij vandaag richting Wilnis. In het begin was FC Breukelen er niet bij en dit zorgde al snel voor een achterstand van 3-0. Maar de jongens gingen niet bij de pakken neerzitten en wisten langszij te komen tot 3-3. Voor de neutrale toeschouwer was het een mooie partij voetbal, maar voor voetbalouder van FC Breukelen een zenuwslopende partij.

Net vóór rust komt een hoge bal verkeerd op de hoofd van een van de spelers van FC Breukelen en hij passeert daarmee ongelukkig zijn eigen doelman 4-3. Na een peptalk in de rust gaan de spelers vol goede moed weer aan de bak. CSW weet de kansen beter te benutten en bouwt hun voorsprong uit naar 6-3. De jongens weten dat zij niet de mindere zijn, blijven doorvechten en komen wederom op gelijke hoogte: 6-6. De laatste vijf minuten zijn zenuwslopend en het is dan ook een grote ontlading als de 6-7 binnengeschoten wordt. Beide partijen geven zich niet gewonnen, het spel golft op en neer en de spelers gaan tot het uiterste. Groot is de ontlading dan ook als de scheidsrechter affluit en FC Breukelen met de overwinning naar huis gaat. Een goed resultaat van onze jongens van de E2.