F4 wint in leuke wedstrijd van OSM F4

Nadat de afgelopen wedstrijden ruim werden verloren, stond vandaag de wedstrijd tussen de nummers 11 en 12 op het programma. Vooraf werd gesteld dat hier wellicht wat te verdienen viel en door leiders en trainer werd het team dan ook op scherp gezet. Iedereen was weer hersteld en met een compleet team stonden wij dan ook aan de aftrap. Direct werd er druk gezet en OSM leek een beetje beduusd van deze dadendrang.

Al snel resulteerde dit in een uitgespeelde kans voor Tieme Meesters die beheerst afrondde en liet zien dat zijn trainingstage van vorige week vruchten afwierp. Na deze treffer kroop OSM uit zijn schulp en kwam met een aantal aanvallen voor het doel waar Thijs van Os en Finn Roovers echter zorgden voor het slot op de deur. Een aantal minuten later kwam na de zoveelste aanval van de F4 Delano Aipassa in kansrijke positie en hij schoot al glijdend de 2-0 binnen. Met dit doelpunt hoorde je het thuispubliek jubelen en men ging er eens goed voor staan.

Toch bleek in deze leuke en minstens toch gelijk opgaande wedstrijd ook OSM de aanval zoeken. Uit een van deze aanvallen dacht OSM de aansluittreffer te scoren, maar de scheidsrechter floot daar de Thijs van Os de bal al vast had. Uit de vrije trap die hieruit volgde, was het Romijn Heus die de bal aannam en doorging en hiermee voor de derde achtereenvolgende wedstrijd zijn doelpunt meepikte. De thuisploeg probeerde met deze comfortabele stand de wedstrijd tot de rust uit te spelen. Helaas pikte na wat misverstanden OSM toch zijn doelpunt mee en werd er derhalve gerust met een 3-1 voorsprong.

Tijdens de rust de gebruikelijke aanwijzingen en de belangrijkste dat de tweede helft nog gespeeld moet worden en het dus nog niet gedaan was. Alzo bleek al snel doordat OSM sterk uit de startblokken schoot en met een goede aanval de aansluitingstreffer maakte. De spanning was weer terug in de wedstrijd en de FC krabde zich achter de oren en gesterkt door het publiek rechtte het de rug. Na een ingooi naar Samuel de Bie zag deze Romijn vrij staan en met een strakke pass werd hij ingespeeld. Romijn trok naar binnen en bereikte de achterlijn. Vervolgens maakte Tieme een voorbeweging naar de eerste paal en zette daarmee twee verdedigers op het verkeerde been, trok naar de verste paal en scoorde zijn tweede goal.

De marge was weer terug en hierdoor ging FCB weer wat rustiger spelen. Dit leidde na weer een aanval en een aantal pogingen tot een goal van Dano Elzenaar. Niet veel later met de zoveelste aanval was het de beurt aan Levi Borgers die zijn eerste goal van het seizoen maakte en dit met een mooie kneeslide vierde. Nog was het niet gedaan en met zijn tweede goal van de wedstrijd zorgde Romijn voor 7-2. Ondanks dat Rogier Snelders een sterke wedstrijd speelde naast Finn, bleek het slotakkoord voor OSM met een goal. Zo werd de eindstand 7-3, want direct na de aftrap floot de goed leidende scheidsrechter voor het einde. De afsluitende penaltyreeks werd prima afgewerkt, waar onze jongens er van de negen maar twee misten, bleek OSM er slechts twee van de negen te scoren.