D3 op de goede weg

Vandaag mochten de jongens van de D3 aantreden tegen Altius D5, de geduchte tegenstander uit Hilversum. Het elitekorps van Berend van Bon en Marijn Aerns begon voortvarend aan de wedstrijd. Op een ongelukkige en ook onterechte manier kwamen we voor rust met 2-0 achter. Na een individueel motivatiegesprek hebben we in de tweede helft de echte D3 gezien: mooie combinaties, positief en 100% inzet. Dit resulteerde in twee doelpunten van spits Damian Honkoop. Helaas scoorde de tegenpartij in de laatste minuut, hier kon keeper Ryan Poll niks aan doen. Hoogtepunt was Jens van Elven: werkelijk elk duel heeft deze grote kleine man gewonnen, hulde! Ga zo door mannen dan komt vanzelf de beloning in de vorm van drie punten.